Champinion gefüllt mit Tofu/Schinken
Gefüllte Champinions mit Tofu für Vegetarier oder Kochschinken
Zutaten und Zubereitung
50 g Butter, 100 g Tofu oder 100 g Kochschinken, 1 Bund Petersillie, 1 EL Rahm, 1 EL Parmesan, 1 Ei, Paniermehl, Salz , Pfeffer, Öl und vor allem 10 Champinions die sollen die gleiche Grösse haben
Zubereitung
Die Stiele von den Champions lösen und klein schneiden genau wie den Tofu oder den Kochschinken, die werden dann im Butter angebraten, dazu kommt Salz, Pfeffer, die gehackte Petersillie, der geriebene Parmesan, und der Rahm. Die Champinons werden damit gefüllt und immer 2 Stück zusammengetan und paniert ( Mehl-Ei und Paniermehl), die werden dann im vorher erhitzen Öl angebraten .
Ingrediente
50 g unt, 100 g vitel, patrunjel verde, 1 lingura smintina, 1 lingura parmesan, 2 oua, pesmet, sare, piper, ulei.10 ciuperci de marime medie si pe cit se poate de aceesi dimensiune.
Mod de preparare:
Se desprind palariile de picioruse. Acestea din urma se taie, la fel si carnea si totul se caleste in unt . Se adauga sare-piper, patrunjel verde, parmesan ras, smintina. Se umplu palariile de ciuperca cu acest amestec, apoi se unesc cite doua si se dau prin faina, ou, pesmet. Se lasa la rece citeva min. dupa care se prajesc in baie de ulei .
1 Kommentar
Am copiat deja reteta, sa le fac si eu 🙂